Gungan är ett litet föräldrakooperativ med 32 barn på två åldersintegrerade avdelningar. Förskolan ligger i Trädskoleområdet i Enskede Gård, Stockholm.

Förskolan ligger i ljusa, trivsamma och väldigt rymliga lokaler. Läget inbjuder till skogsutflykter och mycket utelek i närliggande parker. De 32 barnen är uppdelade i två åldersintegrerade avdelningar, Månen och Solen. Barnen träffas också i tvärgrupper som är åldersuppdelade där Myrorna är våra yngsta barn 1-2-åringar, Nyckelpigorna våra 3-4-åringar och Humlorna våra 5-åringar.

All mat lagas på plats av vår kock. Maten lagas från grunden och i så stor utsträckning som möjligt använder vi ekologiska varor.

Förskolan Gungan är en förskola för dig som vill ha hög personaltäthet och insyn i ditt barns vardag och där du som förälder har möjlighet att påverka. Läs gärna mer under övriga sidor. Du är självklart välkommen att besöka oss. Ring förskolerektor Ulrica Ernefelt och boka en tid på 076-007 48 64 eller använd formuläret på kontaktsidan.

Om du har frågor om föräldrakooperativet är du också välkommen att kontakta Jakob Libietis Jacobson som är medlemsansvarig. Honom når du på telefon 072 50 121 90  eller via e-post.