Förskolan Gungan är ett föräldrakooperativ för dig som vill ha inflytande över ditt barns vardag. Vi vill skapa gynnsamma förutsättningar för våra barn att utvecklas i sin egen takt till harmoniska och självständiga individer. Dessutom gör samarbetet mellan pedagoger och föräldrar att vi kan skapa en trivsammare miljö för våra barn. Arbetet på Gungan utgår alltid från barnets mognad och nivå.

Gungan har samma avgiftssystem som kommunala förskolor i Stockholm stad vilket alltså innebär att det inte kostar mer att gå på Gungan jämfört med en vanlig förskola.

Öppettider

  • Våra öppettider är för närvarande klockan 7.30 – 17.00 måndag – fredag.
    • Enligt Stockholms stads riktlinjer ska en förskola erbjuda öppettider i förhållande till föräldrars behov inom ramtiden 06.30 – 18.30 alla helgfria vardagar förutom julafton, midsommarafton och nyårsafton. Mer om öppettider finns beskrivet i stadens riktlinjer för fristående förskola, www.stockholm.se/ef.
  • Två dagar per termin håller förskolan stängt för planeringsdagar.
  • Under sommaren håller vi vanligen förskolan stängd fyra veckor, men kan erbjuda barnomsorg för den som så behöver även under denna period – prata med förskolechefen.

Läs mer

Klicka dig gärna vidare och läs mer om vår förskola, verksamheten, och vad det innebär att förskolan drivs som ett föräldrakooperativ.